blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG foody
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Foody



Moje najočakávanejší hry roka 2015
pridal Foody 23.12. 2014 o 13:12



Top 10 

Dying Light

Dying Light Je akčný survival horor z pohľadu prvej osoby, zasadený do nebezpečného sveta. Behom dňa môžu hráči objavovať rozsiahle mestské prostredie, ktoré je obklopené ako nakazenými, tak aj ľuďmi, ktorí bojujú o zásoby a snažia sa vytvoriť si vlastné zbrane na ochranu pred zväčšujúcou sa infikovanou populáciou. Behom noci sa ale lovec stáva korisťou a infikovaní začínajú byť viac agresívni a viac nebezpeční. Tí najnebezpečnejsí nepriatelia sa objavujú po západe slnka. Hráči tak musia použiť všetko, aby v nehostinnom prostredí dokázali prežiť do prvých lúčov ranného svetla.

 

 

Top 9

Until Dawn

Until Dawn je hra inšpirovaná klasickými hororovými filmami. Hra bude mať hneď niekoľko rôznych koncov, podľa toho aké budete v hre robiť rozhodnutia. Príbeh hry bude sledovať osem študentov, ktorí sa rozhodli stráviť noc v drevené chate za mestom ako uctenie pamiatky kamaráta, ktorý tam pred rokmi zomrel. Bude len na vás koľko z nich prežije až do konca. Until Dawn vychádza exkluzívne pre Playstation 3. 

 

Top 8

Quantum Break

Quantum Break je hra od tvorcov Alan Wake a Max Payne a na konzolu XBOX One ju prináša spoločnosť Remedy Games.

Quantum Break je postavený do fiktívnej severoamerickej Riverport University, kde sa experiment s časom vymkol z pod kontroly, čo prinieslo trom hlavným postavám - Jack Joyce, Beth Wilder a Paul Serene schopnosť rôznymi spôsobmi manipulovať s časom. Paul Serene napríklad dokáže vidieť budúcnosť a podľa toho sa rozhodnúť, aké rozhodnutia má urobiť v súčasnosti.

 

Top 7

Batman: Arkham Knight

V tomto explozívnom finále v sérii Arkham sa musí Batman postaviť proti ultimátnej hrozbe mestu, ktoré prisahal chrániť. Scarecrow sa vracia, aby spojil neslávny zoznam superzločincov, vrátane Penguin-a, Two-Face-a a Harley Quinn, a spolu zničili Temného rytiera raz a navždy.

Batman: Arkham Knight prináša unikátne dizajnovanú verziu Batmobilu, ktorý môžete poprvýkrát v sérii konečne šoférovať. Pridanie tohto legendárneho vozidla v kombinácii s oceňovanou hrateľnosťou série Batman Arkham prináša hráčom najlepší a najkompletnejší Batman zážitok a možnosť premávať sa po uliciach obrovského Gotham City. Staňte sa Batmanom.

 

Top 6

Bloodborne

Vývojár Hidetaka Miyazaki a tvorcovia z FromSoftware (stvoritelia legendárnych akčných RPG hier Demon's Souls, Dark Souls a Dark Souls II) prichádzajú s hrou Bloodborne. Bloodborne je úplne nová RPG hra plná neúprosného a neutíchajúceho teroru! Hra je určená exkluzívne pre systém PlayStation 4. Postav sa svojmu strachu pri hladaní odpovedí v prastarom meste Yharnam, ktoré bolo prekliate zvláštnou endemickou nákazou, šíriacou sa ulicami ako oheň. Nebezpečenstvo je všadeprítomný tieň plížiaci sa v tomto hroznom svete a ty musíš odhaliť jeho najtemnejšie ttajomstvá,ak chceš prežiť.

 

Top 5

Evolve

V divokom svete ľudstva proti prírode... ste lovcom, či korisťou? Tvorcovia hry Left 4 Dead - Turtle Rock Studios - prinášajú Evolve, novú next-genovú multiplayer strieľačku, kde štyria lovci bojujú proti jednému, hráčom ovládanému, monštru. Vystopujte beštiu, zaútočte a dokážte, že ste dravcom v adrenalínových 4 vs. 1 súbojoch.

 

Top 4

Uncharted 4: A Thief's End

Sledujte návrat Nathana Drakea ku svojím koreňom a preskúmajte čo znamená byť hodený do sveta zlodejov. Vydajte sa na cestu naprieč svetom, za účelom nájdenia bájneho pirátskeho pokladu a otestovať Drakeove psychické limity a odhodlanie.

 

Top 3

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 sa bude odohrávať v otvorenom svete, v ktorom sa Snake prebúdza z kómy po deviatich rokoch v nemocnici. Zisťuje, že stratil veľa zo svojich schopností a že veľké zlo sa dostalo na slobodu. Snake má amputovanú ruku a jeho jedinou úlohou je dostať sa z nemocnice, na ktorú zaútočili vojaci. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain je najnovšie pokračovanie populárnej série, ktoré ponúkne nový príbeh, vylepšenú grafiku a otvorený svet. Systém dynamického počasia a reálne ubiehajúci čas, dovolí vhodne naplánovať ďalší postup. Krádež dôležitých dokumentov z opevneného tábora je za denného svetla samovražda, ale uprostred noci sú šance určite vyššie. V úlohe Solid Snakea sa predstaví známy hollywoodsky herec Kiefer Sutherland.

 

 

Top 2

The Order: 1886

The Order: 1886 prepisuje históriu predstavením unikátnych vízií Viktoriánskej éry Londýna, kde mýty a technológie existujú spoločne. Ako člen elitného rádu rytierov, vojdite do stáročia starej vojny, ktorá zmení históriu navždy.

 

Top1

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt je poslednou epizódou cenami ovenčenej RPG série a poslednou časťou legendy o Geraltovi z Rivie. Slobodné preskúmavanie otvoreného sveta je dobrodružstvom samo o sebe, pretože Vás čakajú vojnou zničené krajiny, plavba po zahlmených vodách a lov nebezpečných príšer za peniaze. Vylepšený bojový systém Vám umožňuje vžiť sa do úlohy skutočného zabijáka monštier, zaklínača, ktorý využíva svoje dokonalé zmysly a bojové schopnosti, aby prežil v temnom fantasy svete, zatiaľ čo sa vydáva na výpravu za záchranou svojich milovaných. Mechanizmy hry The Witcher 3 Vám umožnia sa do hry dokonale ponoriť.



Prístupov 7250
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Moje najočakávanejší hry roka 2015
[ 23.12.2014] (príspevkov 2)